Email címlista építés hatékonyan

Email címlista építés profi szinten

Email címlista építés profi szinten

Minden cégnek vagy intézménynek szüksége van egy olyan módra, amely által hatékonyan tudja fenntartani a kapcsolatot a célszemélyekkel, vagy akár informálhatja őket a leendő akciókról vagy hasonló fontos eseményekről.

Az email címlista építés nagyon fontos szerepet játszik ebben. Hogy miért? Először is nem mindegy, hogy kiknek küldjük ki az információkat. Annak függvényében, hogy mit forgalmazunk és mit szeretnénk promoválni, jó lenne egy olyan adatbázist kiépíteni, ahol a célszemélyek is érdekeltek ezen a területen. Továbbá, ha az úgynevezett „kalóz listákat” vásároljuk meg, akkor valószínűleg azonnal leiratkoznak a hírlevekről, hiszen senki nem kérte őket.

Az email címlista építés egy komplex folyamat, viszont, ha ismerjük az eljárást is össze tudunk hozni egy releváns listát, akkor hosszú távon sokkal hatásosabbak lesznek a hírleveleink, mint egy random lista esetében. Nagyon jó példa egy ilyen lista beszerzésére például az erre a célra szánt reklámkampány, ahol a célszemélyek önkéntesen regisztrálnak. Érdemes egy kicsit utánajárni ennek, hiszen magunkból kiindulva tudjuk, hogy azok a hírlevelek, amelyekre nem iratkoztunk fel, nem túl hosszú életűek.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>