Jelentkezzen mihamarabb újabb Baltikumi körútra

Baltikumi körút egyik megállója

Baltikumi körút egyik megállója

Magyarország számos csodás helyet takar, ahol nagyon sok külföldi és hazai is megfordul. Azonban, aki szeretne valami újat is kipróbálni, annak a Baltikumi körút egy remek lehetőséget jelenthet.

Ez a hétnapos kirándulás magában foglal mindent, amire egy turista vágyik: városnézés, hajókázás, séta, kényelmes szállás és minden, ami emlékezetessé varázsolja ezt a pihenésre szánt hetet. Mely városokat fogja felfedezni?

Finnország, Észtország, Lettország és Litvánia szebbnél-szebb emlékműveit, látványosságait és környékeit tekintheti meg és fényképezheti le, hogy másoknak is megmutathassa, milyen csodálatos helyeken járt.

A Baltikumi körút egy légkondicionált busz segítségével valósítható meg, úgyhogy a kényelmes légkör biztosítva lesz. Ugyanakkor a szállodákban is garantálják a reggelit és vacsorát, hiszen egy fárasztó nap után már csak annyi hiányzik, hogy megkóstoljuk a helyi finomságokat és egy kényelmes ágyba hajtsuk a fejünket.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>