Minden évben Csíksomlyó Búcsú

Csiksomlyói búcsú

Csiksomlyói búcsú

A Csíksomlyó Expresszre nagyon hamar elkelnek a jegyek, hiszen mindenki szeretne részt vennie ezen a zarándoklaton. Ez a négynapos program több helyszínen zajlik, melyek közül az egyik legkedveltebb természetesen a Csíksomlyó Búcsú helyszíne.

Csíkszeredából gyalog indul el mindenki Csíksomlyóra, ahol több százezer zarándok együttesen részt vesz a szentmisén. Hihetetlen élményben részesül mindenki, aki jelentkezik erre a neves eseményre, ráadásul megismerhetik végre a gyakran emlegetett Székelyföldet, a székely észjárást és a falubeliek vendégszeretetét is.

A szállások terén minden biztosítva van: fürdőszobás házak, panziók vagy félpanziók. A Csíksomlyó Búcsú minden évben megrendezésre kerül és folyamatosan növekszik a jelentkezők száma.

Aki szeretne részt venni egy ilyen eseményen, annak érdemes mihamarabb lefoglalnia a jegyeket! Négy csodálatos és feledhetetlen nap vár minden érdeklődőt.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>